Kruh

Kruh

Anotace: ..kruh žen, které jsem měla to štěstí potkat, které ve mně opět zažehly chuť po tvoření a stvoření.. děkuji moc :)

Jana L.

 

Měsíční dotknu se hladiny

 

L e h o u n c e

 

To aby vykvetl rudý leknín

 

V perleti svítání

 

V údivu ukloní se vážky

 

Tančící vodní víly

 

 

…a v soumraku Tvých dlaní

 

    Všechny mandaly se skryly

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jana D.

 

….za nocí

 

kdy andělé hvězdy skryli

 

není třeba se bát

 

V oroseném mechu

 

spočinout chvíli

 

snít svůj motýlí sen

 

poskládat měsíční prstoklad

 

půlnoční lotos Tě svou vůní prozradil

 

Duše ti něžně pošeptá:

 

„Dávno již víš, anděli,

 

cesta……...je cíl

 

 

 

 

 

Soňa 

 

V pomalých tůních

 

havran si tancoval

 

krok sun krok

 

sněhovou vločku

 

svou barvou lemoval

 

zpěv bez not

 

Ještě se trochu hlídáš

 

když s něhou dotýkáš se nebe

 

..v pomalých tůních havraních

 

našla jsi poklad ukrytý

 

královnu srdcí

 

…SEBE…

 

 

 

 

Alenka

 

..drobounký ptáček

 

v údivu spatří svítání

 

odraz paprsku ve vlnách

 

ale i zimu…strádání

 

do mraků vplétá perleťový strach

 

doufajíc, že bude sněžit duha

 

jak láska jež panuje mu v srdci

 

to kouzlo májových večerů

 

oceán něhy a dodržených slibů

 

v okvětním plátku mlhy schovaná

 

                 Alenka v říši divů

Autor Noc17, 04.01.2016
Přečteno 410x
Tipy 16
Poslední tipující: TetaKazi, Mácha, jvacl, enigman, Danger, hanele m., čiči, Frr, Amonasr, Kett, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To jsi TY poznávám tvůj skvělý styl .....☺ ahoj ☺...

04.04.2016 17:44:35 | Mácha

jen do toho...

20.01.2016 18:04:01 | enigman

krásně prosvícené,jen tak dále.

18.01.2016 21:49:17 | Danger

Tolik žen, tolik inspirací
příběhy od života
nakažené
smutkem proměněných šancí
konce ve hvězdách
překročený práh
..sen se budí

05.01.2016 00:33:52 | čiči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí