In

In

Anotace: Out

S tou hviezdou som sa už stretol
akiste súdená je mi
dèja vu som neodmietol
stáva sa mi to na Zemi

v Slnečnej sústave, iba
hviezda tá nepatrí nikam
vesmír jej vôbec nechýba
od neho tiež si odvykám

asi sme obaja happy
takýto pár nie je žiadny
iný, nič nás neodlepí
od seba, hoc' dôvod pádny

vesmír má zájsť sa od smiechu
ľúbime sa vskutku smiešne
obaja terčom posmechu
budeme, sme 'in', 'out' tiež, nie?
Autor Petbab, 09.01.2016
Přečteno 284x
Tipy 13
Poslední tipující: Krahujec, enigman, Akrij8, Jort, jitoush, Frr, Amonasr, básněnka, bogen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Doufám že už se vesmír směje nad tím naším pinožením, hezká báseň...

09.01.2016 12:42:26 | básněnka

gravitace je fakt :)

09.01.2016 22:06:39 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí