Vzpomínky na zítra

Vzpomínky na zítra

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=Ae7fLwy4MP8

 

Leden mi ležel na plicích už dost dlouho

zavřeli útulek pro toulavý psy a samotáře

co píšou patetický texty a počítají hvězdy se střepy alkoholu v očích

tam někde přibližně uprostřed

dvacátýho druhýho nádechu

s příměsí zimy, ulice a věčně hledanýho

stabilního kousku bezpečí

 

říkals „neboj, já od tebe neodejdu…“

dveře jsou otevřený vězení a za práh nedohlídneš

tep nočního města máš jako ukolébavku

típni mě do popelníku a obal v popelu

udělej to dokud nesvítá a nikdo tě nevidí

 

 

protože potom tě vyženou

objevíš novej okraj světa začínající na rohu náměstí

pochopíš pláč kurtizán a kouzla rozmazanýho líčení

kočky mají vystouplý žebra

a v antikvariátu starejch lásek kam jsi tak rád chodil

vyprodali veškerý zboží co nás všechny

tak trošku

soucitně bolelo. 

Autor Elisa K., 20.01.2016
Přečteno 346x
Tipy 15
Poslední tipující: bezprizorně, adaj, Joe Vai, jitoush, enigman, kudlankaW, zelená víla, bogen, Kett, Petbab, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mám rada the cure..

20.01.2016 21:59:21 | maliska

Jedna z mých srdečních kapel... A možná i nejsrdnější...

Děkuju, malisko

20.01.2016 22:01:02 | Elisa K.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí