posílám

posílám

Anotace: ...

Žiji si a nevím jak

 

posílám ti šedé z nebe

mráčky na omak

 

ukryla jsem se do slov

jak já je nechápu

 

za záclonou má jaro proslov

vždy vnímám že je tady

 

stačí to

aby povolili ledy

 

v nás

 

aby vyklíčily semínka

co za oknem pěstuje čas

 

stejně mám divný pocit

z toho že všechno začíná

opět bez tvé vlídnosti

 

víš tak nějak mi do života patříš

stejně jako čtvero období

a já doufám že pro nás nic nezačíná

naposledy

 

nebo nekončí

 

že nás život nedrobí

 

 

Autor Avola, 06.04.2016
Přečteno 303x
Tipy 10
Poslední tipující: jitoush, Móny, Nikita44, Petbab, Amonasr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.....co jsme si "nadrobili",to nesezobou ptáci/úsměv/....to si
"sezobeme"my......Ji.

07.04.2016 21:20:08 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí