Co je to

Co je to

Anotace: být nahý

Co je to být nahý k nevíře
ví ten, kdo se umí svléct do dna
nelze banálního šermíře
vzít v potaz, tělo je jim putna

převrtali mě skrz naskrz ti
jež brouzdají vesmírem, jawohl
untrmenš jsem, voni óbrsti
všech olympských bohů Zeus a spol.

paralela má je pouhý trik
jako zmást mozky všech koumáků
jež svléknou se především za okamžik
- pro ně strašáci jsou do máku

co je to být nahý k dojetí
pochopí jen ten, kdo v moři hvězd
vykoupal se v jejich objetí..
tma, zkrat v básni, svádět není svést
Autor Petbab, 12.04.2016
Přečteno 254x
Tipy 6
Poslední tipující: Květka Š., zdenka, Amonasr, Kapka, Móny
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ten závěr je úžasný...úsměv.z.

13.04.2016 11:38:39 | zdenka

díky za přečtení až do konce )

13.04.2016 11:40:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí