zakázané ovoce

zakázané ovoce

Trhal jsem listí ze stromu satiry
upředen mlhou, z divoké sativy
vyprázdněn ze zlosti a drtivých hoří
nasycen dosytosti, těmi co poezii tvoří

chutnal jsem ovoce, ze zakázaného Domu
zaškrcen po roce, v drtivé síle hromu
červy co v břiše mi skládali básně
hledali jedince, skrývajíc se slastně

ale já jím nejsem , tak proč je furt cítím?
od muže s pejskem, po němž se pídím
od muže s vousy co mi život dal
od muže z touhy , jehož jsem se bál
Autor madness.is.freedom, 27.05.2016
Přečteno 255x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí