Pouštím duši z těla ven

Pouštím duši z těla ven

Anotace: .....................

stojím

a sleduji oblohu

slunce

mraky

ptáky

chci letět s nimi taky

však odlepit

se nemohu

 

tak pouštím duši

z těla ven

neb schránka

zdá se býti malá

tolik nedokonalá

člověk v ní

je uvězněn

 

najednou

se změní svět

není všechno

není nic

jen obrazy

mých zřítelnic

začaly mi vyprávět

příběh naší krásné Země

kde jsme jen pouhé tečky

v objetí své smečky

a duše

již nechce

ke mně

zpět

Autor James Libustka, 01.06.2016
Přečteno 402x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, JSJ, magnet-ka, Lioness, Mácha, Romana Šamanka Ladyloba, Katherin Bidmonka, Amonasr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je krásné, o duši v těle a že se tam cítí jako v cele?

10.06.2016 11:32:41 | JSJ

Úžasné dílo. ST

02.06.2016 11:22:06 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí