otevři oči otevírám oči mám otevřené oči otevřel jsem oči

otevři oči otevírám oči mám otevřené oči otevřel jsem oči

Anotace: ..

seděl jsem nahý na posteli psal si vzkazy na tělo spal a plaval v oceánu
míval otevřené oči a vídal mraky much rostoucí na stromech
byly to ty tiché příznaky neklidu
po kapsách jsem míval ještě starší brouky
než jsem byla ty
našel jsem boha usmířil se s mořem objal stromy zasadil vítr
sklidit jsem nestihl každý den jsem se musel starat o burákové máslo pro nemocného bratra a psát na zdi jeho pokoje slova která ho nebolela
a přežít dny kdy není proč přežít
bylo to jenom jako ale zdálo se to být skutečné
posílal jsem na charitu žrádlo které mi už nechutnalo
vyhazoval špendlíky hlavičkou napřed z jedoucího auta
a v autě bez volantu dělal že jedu pět set mil a nikoho jsem nepotkal
zastřelit se nebylo tak snadné jako střelit bratra
lidé kteří věří přinesou víc když je odmítnete
našel jsem boha oholil si hlavu vousy tělo seškrábal ze sebe lak
postavil se na piedestal
a
už nic
na patro se nám lepily bramboráky z mušího těsta
bylo sucho a já to vydržel
Autor CoT, 04.06.2016
Přečteno 332x
Tipy 9
Poslední tipující: Avola, Luky-33, maliska, Malá mořská víla, Frr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je dobrý na první pokus jsem občas zařadil zpátečku a přesto jel dopředu stále jiným směrem…

06.06.2016 10:47:26 | Luky-33

komentář jako by zrcadlil můj text, to se mi líbí.

08.06.2016 13:46:52 | CoT

tvoje básničky jsou jako leporelo, plné obrázků:) Nemusíš umět číst, jen si prohlížíš a víš, že malovala poezie ve své slabé chvilce, sama pro sebe, aby si i zítra pamatovala:) Ty mouchy nejez, nejsou moc chutné a trošku škrábou:)))

04.06.2016 23:09:38 | Ragnell

děkuju, vede mě to tak trochu k zamyšlení. k jakému, to se jistě brzy dovíš nejen ty. teda..kdo ví :D :)

08.06.2016 13:46:23 | CoT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí