Skrýš

Skrýš

Anotace: skrýš

Tady mě nenajdou
pohledy kalné
slídilové ať jdou
k čertu, výpalné

nebudu platit z mlh
zběsilým chátrám
jak šťastně žít na dluh
se nedopátrám

v mozkovně vesmíru
- dluží mi díru
černou a bez virů
stáhnutou z bíbrů

dodekatheonu
tahák na tácku
od piva v předklonu
čtu v podomácku

sepsaném výčtu děr
všech možných typů
dlužím Ti tmu, ma chère
teď ji mám v limbu

předpeklí, sdíleným
s Tvým, znenadání
jdu tempem šíleným
kam - nemám zdání

ve snu nás nenajdou
obecně vzato
ufa se nekradou
takovýmato
Autor Petbab, 20.08.2016
Přečteno 299x
Tipy 6
Poslední tipující: jitka.svobodova, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí