Černěji už nebude

Černěji už nebude

Anotace: věnováno moji kamarádce P.

 

Vzpomínám si na paže

silné mužské paže a na vůni po holení

smích

protestanskou hladovku za útěky na nebeskej žebřík

protože pamatuj

nikdy tě nepřestane mít rád

londýnský déšť dopadající na záda odsouzených

připomínající násilím otevřené knihy

stránky vyhozené z oken jako rozloučení

které nefunguje

 

přesně v ten den se mlčení tolerovalo

pocity křivdy a smutku visely oběšené ve sprše

byla puštěná

znělo to jako pláč

 

noční můry mají ustláno v peřinách

truchlení

jako z práce se vracející prodejná děvka

věc veřejná. 

Autor Elisa K., 30.08.2016
Přečteno 278x
Tipy 8
Poslední tipující: bogen, E.deN, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Některý věci tam máš moc fajn, ale vadí mi u tebe jedna věc, co to, aspoň pro mě, vždycky zkazí. A to ty oběšenci, děvky a taková patetická teatrálnost. Myslím, že kdyby se tohle eliminovalo, tak by to bylo lepší. Ale jen názor samozřejmě :)

31.08.2016 13:56:29 | iluzionistka

Možná to takový opravdu je... Ale stojím si za svým...
Nicméně děkuju.

31.08.2016 21:39:34 | Elisa K.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí