Na dosah

Na dosah

Anotace: Podzim 2016...

Zas pláče nebe,
jako loni.
Už nedá se snít,
pod jabloní.
Ledový vítr
svlékl její šat.
Noci jsou chladné
rána kraj halí
do závoje z mlh.
Podzim vrcholí
a zima na dosah.
Šero už přichází dřív,
tuláky nocí
vyhání na cesty,
za ztracenými dušemi.
Autor Mácha, 01.11.2016
Přečteno 346x
Tipy 11
Poslední tipující: Noc17, Amonasr, Psavec, Nikita44, jitka.svobodova, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí