já jsem to tak chtěl....

já jsem to tak chtěl....

Šrtám sirkou...v duchu plápolám
tiše píšu své sonety
vím co je radost...i klam
ticho mění se do věty
básník co nehodí se do toto světa
ale přesto věří
rýmy měří
proměny viny
bez křídel
samotáře v davu
a ticho pro slávu
"Já jsem to tak chtěl...."
Autor Radek.oslov.Šafárik, 18.11.2016
Přečteno 246x
Tipy 4
Poslední tipující: Dreamy, jondys, CoT, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí