VRAŽDA

VRAŽDA

Anotace: .....

Akvarel z krve protíná bílého panáka
jako křižovatku přechod pro chodce
a v černém pytli na zip
už leží nebohý osamělý důchodce
jen pro pár drobných zabili chudáka
když mohl ještě v klidu si žít

ve špatnou dobu
na špatném místě
možná osud
možná to tak mělo být

život je krásný
ale i krutý
život je vzácný
…....................život je stárnutí.


A když se stárne ve dvou
…...................tak je ještě krásnější.
Autor ZILA78, 25.02.2017
Přečteno 302x
Tipy 12
Poslední tipující: jitoush, bogen, Iva Husárková, Dreamy, Amonasr, LV, jitka.svobodova, poeta, Nikita44, Jin&Jang, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Říká se, že kdo sám jídá, že i sám umírá

25.02.2017 10:33:18 | jitka.svobodova

Tak s tím jedině souhlas..

25.02.2017 04:28:36 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí