hra

hra

Anotace: .

 

fešáci a fešandy
kráčajúc po našich hlavách.
balenie ženských je jeho hobby
a ony mu na to skáču
cítia sa tak výnimočne
nevedia,
že doma sedí človek,
ktorý by za chvíľku pohľadu
obetoval všetko
pre ten daný moment.
no ja sa topím vo víne
vo svojich myšlienkach
berie ma prúd
no vždy ma vypľuje
na ten istý breh
.

Autor misos, 04.03.2017
Přečteno 225x
Tipy 3
Poslední tipující: Cappp, Iva Husárková, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí