Hexagon na Pane

Hexagon na Pane

Anotace: the void

Opúšťam digi-Zem mladých milleniálov
s patentom na rozum, nebo, peklo, raj
planétu dôchodcov nestarnúcich, sraľov
biznisu, financií, xXx good bye!

na Pan si nevezmem žiadny suvenír, klon
ikváča z betónu, pravých uhlov skla
zvysoka kašlem na status, lajk, na výkon
pred creative live chat HD-cam trottla

v sucky acting gun play four-D videohier
´make sense at all´ ma už nebaví, goddamn
hexagon vábi ma k zjazvenému od dier
mesiacu Saturna.. chatu je hoden
Autor Petbab, 13.03.2017
Přečteno 218x
Tipy 3
Poslední tipující: enigman, Květka Š., Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí