definiční

definiční

Anotace: ..

V přítomném čase, znova a zase

pozdvihám hlavu z dlaní.

A život, zdá se, blíží se kráse.

Definuji svá přání.

 

Osobní štace reinkarnace

míjí často představy.

A moje práce je komparace.

Definuji své stavy.

 

Za mnou kolona, přede mnou clona,

jenom sám sebou bitý.

Kde je i ona, cítím se doma.

Definuji své city.

 

Pojem bytosti bez bezduchosti

a jsem v šachu(!) král i dáma.

Maso a kosti bez budoucnosti.

Definuji sebe sama.

 

Ta duše s tělem ve stavu bdělém

je jen bárka s kterou pluji

ve světě celém, jsem z toho jelen.

Definuji mysl svoji.

 

Na cestách časem myšlenky s hlasem

a ztracený lodivod.

Vzpomínám na sen a jako blázen

definuji svůj život.

Autor el sereno, 31.03.2017
Přečteno 219x
Tipy 6
Poslední tipující: Cappp, Danaé, jitka.svobodova, Amonasr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí