HŘÍŠNÍK

HŘÍŠNÍK

Anotace: .....

Zkamení láva
vyvřelá jako pocit
rozlitá káva
v obrazci schoulený soucit

mrká na tebe
pavím očkem
konečně chápeš ten rozměr
ale uniká ti hloubka
že chlad od srdce zebe
falešným kmitočtem
jako poměr
jako naštvaná sopka

před výbuchem

víš

jsem hříšník
ale miluji

a možná mě upálí na hranici
nebo ukřižují jako krále

víš

jsem viník
ale miluji

a možná mě najdeš...........až pod bílou plachtou v márnici
nebo za obzorem..............jak se vytrácím do dále

víš

jsem blázen
ale miluji...
Autor ZILA78, 07.06.2017
Přečteno 317x
Tipy 18
Poslední tipující: Frr, Bludimíra, Amonasr, Jort, Laika, zdenka, Fany, Nikita44, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

luxusní

08.06.2017 08:53:19 | Laika

Velmi dobré čtení.

07.06.2017 20:53:57 | Slav Milo

Moc líbí a jsem ráda, že jsi zase tady:-))ST

07.06.2017 20:28:40 | Nikita44

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí