mořský vánek

mořský vánek

Anotace: ___

houpu se

na širém moři
nad obzorem
vlaštovky švitoří 
 
pod přídí pozoruji 
němá stvoření
ledovec na pravoboku 
kompas ukazuje na sever

vlajka vztyčená
na stěžni 
chuť stažena 
na půl žerdi 
 
chtěl bych zas
poznat dálky
být pirát
kapitán 

bez posádky
Autor Stavák, 21.06.2017
Přečteno 278x
Tipy 8
Poslední tipující: Amonasr, Iva Husárková, Akyš, jitka.svobodova, Kapka, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí