DROBNÁ DÍVKA

DROBNÁ DÍVKA

Anotace: .....

Pláče drobná dívka
a slzy padají do klína
jako rosa na čerství hrob
ztratila přítele
co poprvé vzal ji do kina
a prst dal zlatavý kov

vzala si ho netečnost okamžiku
druhá strana druhý břeh
nekonečno snad i věčnost
tolik otázek tolik otazníků
jen jeho chuť uvízla na rtech
jako plachá zranitelnost

co s každou vzpomínkou
vězní srdce
jako přítomnost v budoucnosti obraz

kdy zachycená přítomnost
je vlastně minulostí v budoucnu

jak namalovat lásku
aby nebolela

pláče drobná dívka
a slzy se vlévají
do okřídlených bodláků
co jako nádherní a nezkažení odlétají napříč novým epochám.
Autor ZILA78, 11.08.2017
Přečteno 350x
Tipy 9
Poslední tipující: Frr, Bludimíra, Amonasr, FairyLAdy, Ruda Štola, Iva Husárková, Kapka, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Namalovat lásku aby nebolela...

12.08.2017 07:58:24 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí