Cíz a Cáz

Cíz a Cáz

Logopedijat zelenej trochu sušená
Implantovaný u hry
Staré přestařeno a nedaleko moskytiéry hromadně
Receptor na bryndzové
Chledanou na jo to krátké pazoubky
Umluvený táta je jako socha

Celý omáčníkem pokryt náhle nezná ni jediného vzorce
Vhozeny dvou a nic
Nevyndán neslučen nicméně trvá
Gabriel se optal

Mumlivelk v poliklinu dožluta restovaná
Sešité na kopci
Mulisné mezidomno nad odkolkovná určenín
Dalekovzhled pro cintané mléko
Cíze a cáz
Marně čuměj idioti do země
Autor Mrášnivor, 18.02.2007
Přečteno 382x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tohle už je oproti básni s kopancem do kočičího chodidla jaksi slabší a nic moc mi to neřekle. Konec je skvělý.Měj se

23.03.2007 02:09:00 | Ahimsa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí