Jak si ustlat ve vlastní kůži

Jak si ustlat ve vlastní kůži

Anotace: -

 

Záležet mi na tobě začalo až potom

vysvětlete to prosím někdo jeho ženě

letos padnul první list

ještě před výročím

odhalila slabiny

kdyby to neudělala stýskalo by se mu

 

ví to

s jistotou předtuchy něčeho špatného

jím nadrobený smutek holýma rukama třikrát denně

 

 

období kdy se cítím nepohodlně

a nevím

jak si ustlat ve vlastní kůži.  

Autor Elisa K., 24.09.2017
Přečteno 402x
Tipy 19
Poslední tipující: Isquieasuus, Martin Rose, jitoush, její alter ego, Ruda Štola, bogen, Jort, Iva Husárková, piťura, Kett, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velice zajímavé verše... )

14.11.2017 20:50:14 | Martin Rose

Děkuju.

14.11.2017 20:55:17 | Elisa K.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí