Ján a Martina

Ján a Martina

Anotace: in memoriam

Už nikdy nepovie mu Janík
a ani on jej - Maťka moja
novinár nie je ako básnik
imúnny voči zlu bez boja

nepovie im už nikto - žite!
ani náhodou, ani bežne
ak - tak si obaja pospite
v nekonečnom predjarí nežne

kým dôjde dakomu, že prečo
o právo na zmenu hrá pravda
s malým "p" a ak prizná niečo
bude to ak, tak polopravda?

Nepovie mu, že koho ľúbi
nevyzná jej, čo ku nej cíti
s emóciami sa dráma snúbi..
Skutok sa nestal? Choď do --ti!!!
Autor Petbab, 02.03.2018
Přečteno 243x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Iva Husárková, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí