Zkušenost

Zkušenost

Anotace: ....

Přežvejkávám tady

zhruba sedm a půl miliardkrát žitou

zkušenost

Ani jí nedávám

Nový rozměr

Ani ten starý 

Místo toho abych se z ní

Zhroutila  

Jsem začala chodit do další práce

Místo toho abych se 

Zabila

Jsem si na deset vteřin lehla na koleje ale studily tak jsem zas šla

(Pak jsem to oblečení musela prát hnus)

Místo toho abych ti

Psala

Jsem si sama psala emaily od tebe 

Že se omlouváš že jsi takový zkurvený zmrd

Místo abych s tebou 

Mluvila

Jsem vedla fiktivní konverzace a říkala tomu

básně

A když mě to chvílema drásalo

Zevnitř

Řekla jsem si: bolí tě to? bolí chceš se zabít? chceš zabiješ se? ne

Přežvejkala jsem

sedm a půl miliardkrát žitou zkušenost 

Kterou jsem prožila

jen tak napůl

Stejně jako všechno

A to je na tom to nejvíc

na piču 

 

 

 

Autor Krysařka, 18.03.2018
Přečteno 398x
Tipy 19
Poslední tipující: tall&curly, CoT, enigman, Jan Urban, Jort, jondys, Krahujec, Amonasr, Frr, Philogyny1, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no tak nějak podobně bych psal, kdybych uměl psát.

24.03.2018 19:44:40 | CoT

a já přemejšlel co to je za žvejku...

22.03.2018 16:45:13 | enigman

...to ale nakonec vůbec není na piču****ST* :-D*

18.03.2018 12:12:01 | Frr

Přes koleje chodím do lesa. Při mé smůle, kdybych si lehla, tak by jel vlak a přejel mi akorát tak psy.
Báseň se mi moc líbí.

18.03.2018 11:58:48 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí