Jarní tání

Jarní tání

Anotace: ...

Nohy putovaly pustinou

oči neviděly krásu zítřka

srdce žíznilo...touhou jedinou

nezbylo než mi vyčkat

 

A teď

...

 

Stejné nohy kráčejí

jakoby v jiných šlépějích

 oči otevřeny mám

a vnímám bohatství všech rán

a do srdce pomalu vtéká

TA lásky plná řeka

 

a Vám všem posílám přání

ať s jarem přijde i k Vám tání

:)

 

 

 

Autor JSJ, 21.03.2018
Přečteno 251x
Tipy 16
Poslední tipující: La Suneteto, Jort, Bufik, Nikita44, Frr, Amonasr, Iva Husárková, Anděl, Šípková Růženka, Akyš, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí