O pět + Kurva

O pět + Kurva

Anotace: dvě básně

Všimnu si

Máš o pět pih

Navíc

Tolik ses změnil 

Dlouhými nehty

Vydrápu ti je z kůže 

Aby ses vrátil

Aby ses vrátil do toho stavu

V jakém jsi byl

Před nimi

Umyju si ruce

Nad tebou

Nad sebou

Nad ním 

-----------------------------------------------------------------------------

Když jsem se svíjela a křičela

Chcípni ty 

Zkurvysyne 

Myslela jsem tím

Tátu!

Poslechl jsi Ty

Navíc se ukázalo 

Že jsem 

 

Autor Krysařka, 16.04.2018
Přečteno 426x
Tipy 8
Poslední tipující: Laika, Anděl, střelkyně1, jondys, Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je tak silné!

21.04.2018 08:44:00 | Laika

Díky.

23.04.2018 07:44:04 | Krysařka

Ach.........**ST**

16.04.2018 14:44:17 | Anděl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí