Komsomolec

Komsomolec

Anotace: ...

Jako plankton 

hemží se slova na kostkovaném papíru

po dni den

vrací se hemžením 

vdov co nemají balkon a kouří si v bytě

dmou se podpíreje navzájem

při Forest Gampovi 

a já ničemu nerozumím 

..........................................................

teď je to po páté 

co lezu do sklepa 

pro octomilky 


 

Autor Marcella, 19.05.2018
Přečteno 235x
Tipy 7
Poslední tipující: Aiury, Jort, Amonasr, Anděl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Marcello......moc se mi líbí!!!

19.05.2018 14:13:52 | Anděl

... díky ...

20.05.2018 18:48:09 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí