Skáču panáka

Skáču panáka

Anotace: ...

Někdy chodím truchlit

na šachová políčka

a skáču panáka po černých

 každopádně cítím jak střelec bílé labutě

míří na královnu černého koně

za mým stínem mám strach

 vyndávám ostrost

a nechám se slepě vést tvou dlaní

chci tolik žít

v bílých domečkách

 

 

jindy vlezu do věže

utkané z pavoučích sítí

 houpám se vysoko nad své základy

i s těmi nejtěžšími kameny života

   čekaje na tvůj šach  

……………………………………………

bude to mé vítězství

blázni umírají nadvakrát

Autor Marcella, 28.05.2018
Přečteno 267x
Tipy 12
Poslední tipující: Jort, ARNOKULT, Amonasr, Anděl, Frr, Šípková Růženka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... díky dámy ...

28.05.2018 12:44:24 | Marcella

Moc moc se mi líbí!!!!**ST**

28.05.2018 12:43:47 | Anděl

Hezké. ST*

28.05.2018 10:37:30 | Šípková Růženka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí