srdce jak vích

srdce jak vích

Anotace: ...

Měl srdce jak vích
a krutý smích
zaklel to srdce do ledu

sežral ho hřích
na retech tvých
slovíčka psával o medu

teď je z něj troska, už nemůže dál
vítr se prohnal, když na skále stál
jediný krok a sevření v hrudi
jen chladný kámen horkou krev studí

prohrál , prohrál, prohrál ...
Autor Michal Rohan, 11.08.2018
Přečteno 199x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí