za ranních červánků

za ranních červánků

Anotace: ...

Za ranních červánků
křičelas ze spánku
když tmavou ulicí
táhli svou káru
dva rasi špinavý
s blechama v háru
na hřbitov pod kopec šibeniční

ve voze vraha co na sebe šáh
ulice páchla a zvířil se prach

Byla si příčinou
dobře to víš
chtělas být jedinou
Teď neklidně spíš

zlákal tě mamon
ten zrádný lesk
pod drahou peřinou
výčitky, stesk
Autor Michal Rohan, 16.08.2018
Přečteno 165x
Tipy 1
Poslední tipující: Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí