Zrcadlení

Zrcadlení

Anotace: ...

Ze zrcadla tiše kouká

tvář bezejmenná

v odrazu na mě hledí žena

 

Tiše se spolu pozdravíme

nějak snad tuším

že o sobě něco víme

 

V jejích očích vidím zelené zrcadlení

to jak se pohled

na život v ní mění

 

Přes oči pak …

do duše se koukám

je v nich nezměřená hloubka

 

A jen TEN, kdo hledat by snad chtěl

najde tam perly

co vír na dně rozházel…




 

Autor JSJ, 13.09.2018
Přečteno 304x
Tipy 7
Poslední tipující: grázlík, Jort, Amonasr, jondys, Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) hezky, JSJ :-)! ST

13.09.2018 11:33:30 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí