bolavé

bolavé

Anotace: ..každé otočení v soukolí času ...

Cizí jsou rysy
jež znám stovky rán,
přibité k podleze
hřeby odcizení,
jsem tu ted s tebou
a přece sám,
možná ,že čekám
cosi se změní,

řetězem kovaným
bezduchou hodinou,
spoutané pouze
je prázdné tělo,
do tváře, když udeříš
bolavou vteřinou,
nic necítí..
duše i srdce již
dávno uletělo.

Brodím se zemdlenou,
strápenou bytostí,
marně se snažím,
držet touhy své v hrsti,
že život nežiji,
mrazí mě do kostí
a láska mi
protekla mezi prsty...
Autor chalcedon, 24.02.2007
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Láska, to jsou dva břehy spojené divokou řekou.
Když řeka vyschne a zůstane po ní jen písečné dno,
myslíme si, že jsme se nedopatřením ocitli na poušti
a ohromeni náhlým strachem, umíráme žízní...

24.02.2007 23:40:00 | Myška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí