Cho La

Cho La

Anotace: pass

Sněžného levharta jako stín v patách
sleduji šlépěje čerstvé snad týden
za námi vítr je zamete, snáz pach
víme o sobě, kdo nechce být viděn

nedělá hluk, spouštím lavinu manter
oba dva jdeme přes Cho La pass dále
glejt se zde nenosí, rváč, provokatér
společný nepřítel je, jít v plurále

docela vítám, den s nocí se střídá
počasí také, s větrem snad odevšad
Himálaj mlčí, božský poklid hlídá
bezkrvý, bílý sníh zdejších promenád
Autor Petbab, 25.01.2019
Přečteno 227x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Now, šerý, Kapka, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná věc. Neotřelý rým. Viděl bych to tak na 46 tipů. Tak za mě alespoň dva..

30.03.2019 02:37:15 | Now

děkuji.. sněžný levhart umí náležet zdejším horám.. já mizerně, snad veršováním

05.04.2019 13:51:55 | Petbab

To se mi líbí. Prima.

25.01.2019 18:26:36 | šerý

pošlu dál levhartovi )

25.01.2019 18:49:56 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí