Dolma La

Dolma La

Anotace: pass

Sú ich tam stovky kedy-tedy..
z Dolma La pass odbočím vľavo
k pupku sveta, sú dva, ich stredy
chŕlia ohne, kam tvrdohlavo

prchavé sféry oranžové
nasledujem do vyčerpania
po koľkýkrát zasa, poznove
roztáčam koru, trup sa klania

bieloskvúcej sa pyramíde
rozfúka dych na všetky strany
padavý vietor, nikde inde
nenájdeš hojnejší zdroj prány

keď nadíde noc, zmrazí pohľad
môj k siluete Svätej hory
uprostred nekonečných hromád
skalísk a brál vetrom navzdory
Autor Petbab, 16.02.2019
Přečteno 212x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí