Mrtvé city

Mrtvé city

Je možné umrtvit?
Přesto předstírat,že jsem živ.
Živ ve světě,kde nikdo neumírá,
protože své city každý skrývá.

Duše strádá,tělo padá,
Na prsou si hřeje hada,
Hada v podobě zmije,
Jak se Tobě člověče žije?
Autor Dušekteráztroskotává, 03.03.2019
Přečteno 252x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná originální básnička

09.01.2023 10:21:15 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí