Boží přikázání

Boží přikázání

Anotace: a podbarvení prostřednictvím MUSE https://www.youtube.com/watch?v=NnsFzcmghRU

"Obrať se do světla!"

Zařvala na mě Bible v koutě

a strhla ze sebe svý šaty

 

až jí pod kůží

v Moravských Králíkách

skoro na hranici s Polskem

prosvítala všechna boží přikázání

 

Nesesmilníš

Nepokradeš

.

.

.

A pak křičela

Ještě!

 

A venku pršelo

Jako pršelo v nás

milion vzdechů

 

...Hodinu předtím...

 

U barovýho pultu

si strčila prst

skoro až do krku

aby z něj svlékla

zlatý snubní prstýnek

co zašuměl v Krvi Kristově

(čti červené víno)

 

Můžeš svým milencům 

říkat jak seš hříšná a zvrácená

 

ale tvoje nevinnost

je jenom má!

Autor Jasmin de Paris, 19.05.2019
Přečteno 279x
Tipy 12
Poslední tipující: gallatea, Jort, enigman, Iva Husárková, hanele m., vlnka, Amonasr
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ta je...

20.05.2019 23:17:31 | Jort

Díky, Jorte :-)

20.05.2019 23:19:11 | Jasmin de Paris

docela barevná...

20.05.2019 13:27:20 | enigman

Jako život sám... Děkuji :-)

20.05.2019 13:39:36 | Jasmin de Paris

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí