Vesmírný Íkaros

Vesmírný Íkaros

Anotace: jsem

Logika vesmíru není ta lidská
a vždycky bude mít navíc
ta vaše pozemská věda klasická
hledajíc rub, nalezla líc

na němž není portrét císaře pána
místo erbu vzorec pro E
stejně kráká černá jak bílá vrána
neví to, co věděl Noe

koráb, snad ufo, s ním bloudil v tom dešti
nesmysl v blbost svou věří
vesmír je koule, z ní, vědče, nevěšti
třinácté cimry zádveří

všechno je digi, bude i vše staré
digitalizováno, yes!
logika taky, že váháš, Íkare
vesmírný, no, není to děs?
Autor Petbab, 19.06.2019
Přečteno 198x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Marten, vlnka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí