Světová

Světová

se skutečným životem teprv se snoubím
nebude vždy vlídný, to chápu roky
napříč svým právům si vyplouvám z hlubin
netuším co vlastně vede mé kroky
bouřlivé moře mi chce plnit plíce,
a sny už se nelesknou tak jako kdysi
vidím teď svět, ale chci vidět více
a vidím i jak moc se od mého lišil

v rozsáhlé krajině panuje vítr
každý z nás lístek je, někdo se trhá
při kruté vichřici radši se přitul
nehledám hrdinu, hledám si druha
až skoro odletím, chytíš mě za ruce
dokud se nepustím, smysl má snaha
všechno, co proletí, míří nám na srdce
láska je kouzelná, bývá však drahá
Autor Neegoista88, 26.07.2019
Přečteno 191x
Tipy 13
Poslední tipující: Frr, zdenka, Jort, Krahujec, Ruda Štola, yarek, Fides, Amonasr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST* :-D*

28.07.2019 21:30:22 | Frr

Wááááu.... smysluplná básnička se střídavím veršem
hodně povedená

28.07.2019 05:11:11 | Blázen

Krásné mládí a před sebou zrání...poznání.Moc hezká báseň.

27.07.2019 11:46:38 | Krahujec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí