Peter Lindbergh

Peter Lindbergh

Anotace: in memoriam

Móda je nesmrteľná tak
ako večná je žena
vycibrený vkus vesmíru
Petrovi nedal pokojne dýchať

najkrajšie perie má vták-ohnivák
šat - krivka neobnažená
je skvost v tom VN delíriu
momentu, čo primäl blesky rozkýchať

fotoaparát je svet naopak
na hlavu, čo to znamená?
nechať vytrysknúť vodu z menhiru
dotykom spúšte živel popichať

s veršom prepašovať trúfam si moták
cez anjelov, Bože, na!
Petrove obrázky hore do plezíru..
anjelský chór nechať ´Mon Dieu!´ zavzdychať
Autor Petbab, 05.09.2019
Přečteno 251x
Tipy 7
Poslední tipující: Iva Husárková, Marten, Amonasr, enigman
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já rád pozoruhodnější V. Westwood, ale ta se navíc nevěnovala fotografii.
Pěkná připomínka i báseň*

06.09.2019 01:08:03 | šerý

Díky, fotografie je umění žít dlouho )

06.09.2019 18:18:58 | Petbab

jdu vyždímat kámen...

05.09.2019 15:10:12 | enigman

to lze taky.. máš sílu )

06.09.2019 18:15:47 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí