Cizí

Cizí

Anotace: *

stát na špičce jehly
mezi anděly
jsem tam cizí
v krajkových šatičkách
vysoko nad kolena
jen neztratit balanc
vidím mléčnou dráhu
piji ústy její bledost
je omamná
jako hebkost tvých rtů
když líbáš
jinou
mé slzy stoupají do nebe
vysáty slunečními paprsky

kéž bych mohla nebýt
tak jako ony

Autor Anděl, 22.11.2019
Přečteno 198x
Tipy 7
Poslední tipující: Akrij8, Marten, Amiradi, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí