Stojí to za to

Stojí to za to

Anotace: ,,,

Dnes jsme se rozhodli učinit přítrž všem dobrým věcem které nás trápí
Sešli jsme z nebes mezi prosté lidi a dali jim do držky
Vzali jsme si co jsme chtěli vlastnit a odešli do pekla
Zabalíš si na cestu
troje ponožky a přestaneš stlát postele

řekni mi kdokoliv kde jsem protože už vůbec nevím
co je a co není sen co je a co neexistuje
chybíš mi moje malá jistoto mezi japonskými jistotami

mosty staví lidé boří je čas
slova jsou bodavá ale nakonec se vše obrátí v prach
a ty víš že to není nic z čeho bych měl mít strach

jsem vrah
jsme stromy které přestaly růst a dostaly se do nebe

mám tě rád
píšu ti to uvnitř své lebky pořád a donekonečna
a pořád nic z toho
asi jsem měl být slunečnicí ne kaprem koi


mávám křídly neznamená to že chci létat
znamená to že jsem se zbláznil

někde někdo pálí mosty někde někdo sbírá kosti
jiný staví budoucnost na minulosti

všechno je už staré a opotřebované
myslím si že oknem se dostanu do lepšího světa
ale pak jdu ven dveřmi

na točně autobusů v japonském přístavu Nagasaki

Hudební složka je modré nebe
Začíná mi být nad slunce jasné
že to tady nikdo nepřežije

ale stojí to za to
Autor CoT, 30.11.2019
Přečteno 386x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, Descardea, lawenderr, gallatea, J.Karasová, Marten, Avola, maliska, hanele m., šerý, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mosty staví lidé boří je čas
slova jsou bodavá ale nakonec se vše obrátí v prach

nezbývá než souhlasit - a doufat, že to, jak je skoro tradicí, nesmažeš

30.11.2019 17:31:28 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí