nesu si to s sebou

nesu si to s sebou

Anotace: ................

až teprve u dna

jsem dokázal příjímat světlo

a dívat se tvýma očima 

 

vybavenej pro život

střídal jsem životní strategie

a zapoměl se divit tomu

jak je možný, že jsi

 

rampouchy na teplákách 

ukradený třešně

tátovo rum

každou neděli králík

běhání pro pivo

běhání pro tátu

a pamatuješ mami jak jsem pořád padal?

z kaštanu, z kola, z lyží...

a jak mi shořela záclona 

když jsem házel prskavky na Silvestra z okna?

a jak jsem prošel výplní ve dveřích

když jsem si hrál na želvu?

a jak jsem pořád šetřil na vánoce

běhal se sběrem

na brigády, na chmel, na brambory

na řípu, na vokurky

sbíral jsem šípky, hluchavku, bezinky...

 

tenkrát jsem jedl ze stromu života

a byl nesmrtelnej

 

Autor Yry, 12.12.2019
Přečteno 238x
Tipy 19
Poslední tipující: J.Karasová, Frr, ZILA78, Amonasr, Donne, Marten, Iva Husárková, Now, šerý, Helen Zaurak, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen si s chutí připusť, že jseš nesmrtelnej napořád !!!! (a máš vyhráno-aspoˇtedy Ti garantuju,že nic není prosráno) ST* :-D*

29.12.2019 17:15:23 | Frr

Jj, ponořit se do vzpomínek znamená většinou přivodit si stav nostalgie.

13.12.2019 15:25:22 | Donne

Prima nevymazané stopy života. To se člověk navrací s nostalgií do věku samozřejmých možností.

12.12.2019 21:32:20 | šerý

S tím sbíráním jj to bylo a žaludy,co my se nasbíraly všeho. ;-) ^ST^ za vzpomínkovou

12.12.2019 19:12:36 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí