FÁČE

FÁČE

Anotace: ...

proháněli mě

tři vlčáci

zkrvanené fáče

pokládal jsem na tácy

 

od té doby mi pramení

ze srdce jen kamení

 

láska tím pádem

není skladem

opět jsem jen

jedovatým hadem

 

lvi loví nejslabší kusy

v paviáních tlupách

 

paviáni na oplátku

kradou lvíčata

a ty pak zabíjí

 

někdo má dekubity

někdo pupeční šňůru

někdo prořízlé hrdlo

já mám strach

Autor Šimon Sáva, 10.02.2020
Přečteno 187x
Tipy 5
Poslední tipující: R.K., W, Kapka, praetorian
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, má to cosi do sebe...

11.02.2020 21:17:31 | R.K.

Hustý hej

10.02.2020 06:19:32 | petrzal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí