Klamné zrcadlo

Klamné zrcadlo

Anotace: ...

Na ztraceném ostrově
ve vlnách slané pěny
brouzdají se po nábřeží
dvě polonahé ženy

První zlaté vlasy má
splývají jí po zádech
až dolů na kolena
dokonalé tělo
a andělská tvář
však v její duši
nespatříš svatozář

Té druhé
černé vlasy
s rudým leskem
zakrývají tmavé oči
umouněné steskem
však přes vzhled
čarodějný
plný sazí
její duši
zlo nekazí

Ďábelská tvář
duše však čistá
v jejím srdci
spousta místa

(svět je klamné zrcadlo
koho by to napadlo)

Na ztraceném ostrově
ve vlnách slané pěny
brouzdají se po nábřeží
dvě tajemné ženy...
Autor seed.misulka, 06.03.2007
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Zajímavá myšlenka (myšutko) a hezky napsaná a uchopená. Díky!

06.03.2007 18:33:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí