zasranejch mezků žal

zasranejch mezků žal

Anotace: ...jedna loňská...

světla se odrážej
ve tmě jeho tmavejch očí
má na kahánku
a na růžích ustláno
než přijde den
a jatka mučedníků
tak to chodí

perseidy nahodile padaj
odrážej světlo
našich tmavejch životů
smooth jazz
pam pam
pam pam

měsíc se houpe
lázně z vína
většina světa
se v nich
(aspoň občas)
koupe

šelest v oceánu

Autor BukBird, 12.05.2020
Přečteno 146x
Tipy 7
Poslední tipující: Marten, jenommarie, Manni3, Amonasr, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí