Letní nostalgie

Letní nostalgie

Anotace: ...

 

Ticho blýská se

v odlescích prvních kapek

blížícího se podzimu

když slova visí mi

na špičce srdce

jako nevyslovené tóny

 

Zvláštní vlna únavy

splývající s melancholií

odtékajícího léta

které nemohlo dostát

svého pravého potenciálu

Snad příště

 

Usmívám se

když slzy uschly

ještě dřív, než se vyrojily

a jiskřičky nevyspání

tváří se, že jsou září

a ne odrazem noční oblohy

 

A nad tím vším

bdí zvláštní pocit

těžce uchopitelné jistoty

že příští léto

je to dlouho očekávané léto

vepsané ve hvězdách

 

Autor Denael, 29.08.2020
Přečteno 179x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Emily Říhová, Tomcat, Xardas, jenommarie
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslední sloka se mi líbí. :)

30.08.2020 14:02:20 | Xardas

:-)

03.09.2020 20:23:58 | Denael

Také v to doufám milá Denael. Pěkná báseň. *ST ;-)

29.08.2020 22:28:53 | jenommarie

:-)))

29.08.2020 22:44:16 | Denael

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí