Rozpáraná

Rozpáraná

Anotace: -

Nikdo se přes to nepřenese
že když se zešeří kontury tebe jsou zřetelné
a dosahují až tam
kde to bolí
i po letech nejvíc

vystavěli město kde se ti všechno podobá
a nenechají mě odejít
dokud neumře poslední z těch kteří znají byť jen část pravdy
a dokud se nepřiznám
protože oni

vědí
že představu života v ústraní
v tvojí kapse
jsem nikdy nepřestala
přijímat za své.
Autor Elisa K., 21.02.2021
Přečteno 207x
Tipy 18
Poslední tipující: Anna Kristýna Černá, Marten, kudlankaW, Akrij8, kaše, enigman, Rozmarýna, jitoush, Guldrun, maliska, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavý a bolestivý
pohled na věc

líbilo se mi to

14.03.2021 14:58:48 | kaše

leda když to někoho přenese...

22.02.2021 19:32:46 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí