POŠLAPANÉ LISTOVNÍ TAJEMSTVÍ

POŠLAPANÉ LISTOVNÍ TAJEMSTVÍ

Anotace: ...

 

nebe se leskne

jako modrá skalice

pod ním strom

na něm visí králíček

pod visícím tělem

makové palice

zašlapává do země

poslíček

 

a vířil by prach

                       kdyby neměl.......

kdyby se nebál

 

opodál na zídce havran

škodlibě se směje

na zídce letopočty

a přezdívky co nejdou přečíst

pořád se něco děje

 

za zídkou dům

s neupravenou zahradou

poslíček sevře pěsti

při pohledu

na staré keře

a na jejich ratolesti

 

z okna se vykloní stará paní

beze slov dostává úřední psaní

Váš syn byl popraven...

pošlapané listovní tajemství

Autor Šimon Sáva, 14.04.2021
Přečteno 102x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, maliska, jenommarie, Iva Husárková, šerý, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je jiná od těch ostatních tvých..ale líbí. :)

15.04.2021 08:53:21 | jenommarie

Píšete neotřele. Zde příjemná chvika...*

14.04.2021 16:30:00 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí