klíc*sss*ky

klíc*sss*ky

 

 

chaos hlavy staví hnízda

vejcím křehkých revolucí

pro souběhy směrů…

                                            kruci

písek

                  slyšíš jak sss hvízdá?

 

jak se sype přes rovinu

z těch slov zvláštně křivolaká

 

na konečné repro klaka?

tenhle zvuk už neprominu

 

trefná střela plaší vždycky

pak jsem o fous plašší

neva!

nejsi adam a já eva

 

existují vhodné klícky

my dva - pouze lehký případ

stačí málo

směnit stránku

dvířka jistit klíčky zámků

 

dřív než vejce

                   začnou pípat

 

 

Autor cestadolesa, 19.04.2021
Přečteno 147x
Tipy 10
Poslední tipující: lawenderr, Emily Říhová, kudlankaW, mkinka, šerý, Amonasr, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlas s mistrem šerý
Svébytná poezie ach

18.05.2021 20:56:56 | kudlankaW

Och a ach a děkuji za pěkný vstup:)

25.05.2021 20:31:37 | cestadolesa

No vida, kruci písek. Jaká pěkná a neotřelá.*

19.04.2021 23:53:16 | šerý

Děkuji Ti, milý šerý a přeji fajn večer.

20.04.2021 19:03:06 | cestadolesa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí