Píseň pro druhé.

Píseň pro druhé.

Anotace: Ze sbírky Kamarádům 2021.

Dívám se na slunce.
Chci hladit jeho paprsky.
A jíst lásky pamlsky.
Mám mnoho přání pro druhé.
Já nepotřebuji myslet na sebe.
Jsem tu pro radost vás všech.
Chci chladit i v perných dnech.

Z té malé holky, co rozdává básničky
a má jich plné ručičky
vyrostla zralá žena,
co má pořád básně ráda.

Jsou její motivací
a miluje každou destinaci.
A tak tam a tam utíkám.
Svůj život neprodám.
Jen jedno slovo pro vás mám.
Ráda a ráda mám.
Přísahám.
A hladím dál.
Autor mkinka, 16.06.2021
Přečteno 155x
Tipy 10
Poslední tipující: Květka Š., Iva Husárková, Jackyl, Amonasr, Frr, Psavec, Pettie, R.Chlup
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásny hold poezii i kvetnatej láske :)

16.06.2021 11:56:44 | Pettie

Děkuji moc za nádherný komentář. Přeji hezký den.

16.06.2021 14:45:24 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí