Otevřený dopis.

Otevřený dopis.

Anotace: Z šuplíkové sbírky Kamarádům 2021.

Chybí mi Crazymike.
Škoda, že odešel.
Psal tu s námi.
Byl nad stránkami.
Pomohl mi s nejedním
z mých děl.
Pro mě byl anděl,
co tu ve svém tónu zněl.
Prosím, neodcházejte,
mám každého ráda
a za kamaráda.
Dáváte mi směr.

Zůstaňte a v lásce pište,
i když život není hřiště.
Rádi se mějme
a na sebe spoléhejme.
Pišme krásně, jemně.
Říkám upřímně.
Ať nic nebolí
a není zima v okolí.

Pro vás chci skládat.
City střádat a s vámi vzlykat.
V podvědomí žijete v mém každý den.
Pokojný já přeji den.

Přidám jen.
Mám ráda i ti,
co mě nečtou,
ani netipují.
Ono nelze být stále tady.
Ale člověk jako já není
bez Literu celý.
Tak děkuji za něj.
Má úsměv i vnady.
Šťastná jsem tady.
Vděčná na všechny strany.
Hladím vás a vnímám řady.
Já děkuji Bohu, že jsem tady.
Autor mkinka, 11.07.2021
Přečteno 201x
Tipy 13
Poslední tipující: Amonasr, Krahujec, Psavec, Achilleus Naso, cestadolesa, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí